De flesta kvinnor anser en denim kjol att vara mycket bekväma och moderiktiga. De är enkla, men ändå ser bra ut med allt. Naturligtvis måste du se till att du får en bra passform par om du vill se din bästa. Precis som blå jeans, kommer en illasittande kjol gör ingenting för dig eller din kroppsform alls. Att hitta rätt jeanskjol för din storlek och form är mycket viktigt.

6_casual-denim-skirt

Att hitta den bästa passformen är inte lätt, men du kan begränsa din sökning genom att hålla ett par saker i åtanke. Till att börja med, om du vill köpa en plus size kjol, är din bästa insats för att gå med en mörk tvätt. Om du bär en liten storlek, sedan sticka med ljus tvätt denim. Du måste också tänka på storlek och längd. En längre kjol ser bra om du är ett plus size kvinna. Om du vill vara lite risque, få en lång jeanskjol med en slits upp på sidan! Du kan fortfarande bära en mini-kjol om du går med a-linjestil – de ser smickrande på nästan vem som helst.

Om du redan har ett visst märke i åtanke, glöm inte att nedskärningarna kan variera. Oavsett vilken storlek du är, alltid prova en jeanskjol innan du köper för att se till att det ser bra ut på dig. Om du vill beställa på nätet, läsa produktbeskrivningen och gå över mätningen kartlägger försiktigt. Titta på snittet och läsa mätningarna för olika storlekar. Mät det området av midjan och välja vilken passar ni ser bäst på dig.

Efter denim kjol trender är inte alltid en bra idé, eftersom de alltid är kortlivade. Även om du är tunna, smala kjolar fortfarande inte kan vara ett bra val för dig. Försök aldrig att pressa dig till någonting, oavsett hur mycket du älskar utseendet. Du kan ha den vackraste jeanskjol i världen, men det kommer inte att se söt på dig om det inte är rätt passform.

När du hittar rätt par, kommer du vill ta hand om dem. Mörk tvätt färger speciellt måste vårdas, eftersom färgen kan blekna bort. Du kan ta hand om denim genom att inte tvätta det varje dag. Det är väl bra (rekommenderas även) att tvätta en jeanskjol med några dagars mellanrum, så länge det inte finns några utsläpp. Materialet kommer att bli tunnare och mindre tålig varje gång det tvättas. När du sätter din denim kjol i tvättmaskinen, vrid inställningarna till skontvätt och kallt vatten.