För många damer, verkar det som oavsett vad du gör, du bara inte kan få håret att se ut som en som din favorit Hollywood kändisar är för närvarande idrotts. Du har alltid burrigt, torrt och ostyrigt hår. Vad värre är, efter en frisyr, du tycker att det vanligtvis tar dig månader att växa håret till önskad längd och som sådan, är du fast med en gör att du inte gillar för en riktigt lång tid.

För närvarande finns det flera typer av behandlingar som är verkligen den perfekta lösningen för alla typer av hår problem som kan uppstå. En av dessa behandlingar eller lösningar är hårförlängningar eller hårdelar.

Hårförlängningar

Om du fortfarande clueless om vilka dessa är, löshår är produkter som är placerade på en persons hårlockar för att göra det längre.

HE06033-01

De kan bestå av människohår, syntetiska produkter eller en kombination av mänskliga, syntetiska och även djurhår.

Processen att tillämpa denna produkt kan vara ganska knepigt och det har alltid göras av en utbildad och kunnig frisör. Processen med att sätta detta på börjar med att produkten släpps ut på delning av en liten del av håret. Håret kommer då att genomkorsas över förlängningen. Den äkta hår och förlängningen kommer då att tätt flätade ihop och målade med bindningslösningar. Slutligen genom ”värmeförsegling”, en uppvärmd klämma kommer att användas för att smälta lösningen att täta förlängning runt håret.

Om tillämpas korrekt, kommer de flesta hårförlängningar varar upp till fyra månader. Men efter denna tid, kommer speciellt lim liknande bindning används börjar lossna och förlängningarna kommer att falla av.

Fördelarna med att använda Löshår

Följande är några av fördelarna med att ha löshår:

Du kan ha den naturliga looken av att ha långa lockar utan att vänta alltför länge på dina lås för att växa och nå den längd du vill ha.

Med denna produkt kommer du enkelt få en omedelbar nytt utseende som är ganska lätt att ta hand om och underhålla.

Du kan ha ett invecklat mönster av olika färger eller pärlor läggs till förlängning när du vill utan att skada din flätor.

Nackdelar med att ha hårförlängning

Nedan är några av de nackdelar med att ha detta hår produkt:

Denna produkt kan skada din naturliga flätor. Limmet som används för att fästa förlängning din naturliga lås kan bränna och dela ändarna på håret när du har tillägget bort.

Ytterligare tryck också tillämpas på din hårbotten om en hel del långa eller tunga förlängningar tillsätts. Detta kan leda till din naturliga flätor gallring också.

Vissa individer har också klagat över att ha huvudvärk på grund av den extra vikten av håret och även allergier till bindning lim som används.