En av de mest omtalade och rekommenderas parfymer på marknaden idag är Estee Lauder Beautiful parfym. Det är, enligt min mening, en av Estee Lauder bästa luktade parfym. Det finns massor av olika parfymer som kan få dig att känna ganska men detta tar kakan som det verkligen gör att du känner dig vacker.

När de bestämde sig för att skapa denna doft de hade en vision. De ville varje kvinna som bar denna doft att känna som om hon var den vackraste kvinnan i rummet. Jag för en kan säga att de åstadkommit denna vision. Ingen kan bära denna parfym för länge utan att få massor av komplimanger. Det har en sådan stor överklagande som andra kvinnor bara inte kan låta bli att fråga vad namnet på doften är.

beautifulcosmopoltanuk1108

Detta är ett av de de feminina parfymer som gör alla vända huvuden, på ett bra sätt. Den har en fin blomma doft som beror på alla de olika blommor som lades i. De kallar Estee Lauder Beautiful parfym doften av tusen blommor. Det fick detta namn eftersom de används över 2000 olika blommor när ända denna doft. Det tog lite tid att få rätt blandning av blommor men eftersom de var tvungna att arbeta med kreativa experter som visste vilka blandningar som fungerade bäst. Allt detta test gjort Beautiful av Estee Lauder en av de mest komplicerade parfym formler i historien. Det anses vara en de finaste parfym som någonsin gjorts på grund av denna långa och komplicerade formel. De doftnoter blommar färska snittblommor, ros, jasmin och nejlika. Detta åtföljs av fruktiga toner av färska citrusfrukter, meloner, persikor och plommon.

Denna doft kan bäras mycket nonchalant eftersom det inte övermanna dina sinnen. Bara en spray är tillräckligt för att hålla dig hela dagen utan några problem. Med detta sagt jag vill spara denna doft för speciella tillfällen. Det har en sådan färsk flott lukt som den behöver för att sparas för speciella medkänsla s. Den romantiska och anbud doft är perfekt för datum och kommer att ha din man över dig. De kan bara inte komma över den stora lukten. Med över 200 ingredienser i flaskan, kan du vara säker på att du kommer att lukta unika och elegant hela natten. Det häftiga Beautiful är att det luktar så mycket bättre på en kvinnlig hud då den gör på killar. Du kan verkligen känna lukten av skillnaden genom att testa det själv. Det gjordes för att komplettera varje kvinnas unika DNA ger alla av dessa kvinnor en doft de kan verkligen kalla sitt eget. Detta kan vara anledningen till att så många anser Estee Lauder Beautiful Perfume deras signatur doft.

Vacker av Estee Lauder kan jämföras med en vacker trädgård underbart doft och mycket vackra blommor på en sommardag. Den känsliga, minnesvärda doften av denna doft kan bäst beskrivas med ett ord, vacker. Estee Lauder vackra parfym har gjort kvinnor känner vacker för 25 år och kommer att fortsätta att göra det för många fler. Inte miste om denna underbara skapelse från Estee Lauder.